Clinics periode 1 '19-'20

Als keeper kun jij je iedere wedstrijd onsterfelijk maken! Soms zit dat in de kleinste details.. Om jouw als keeper te trainen op de kleinste details kun je wekelijks trainen bij Keep Goals op verschillende locaties. Maar mocht dat niet lukken, dan kun je altijd op meerdere momenten in het jaar deelnemen aan één van onze clinics. Hieronder meer informatie over die clinics in periode 1 seizoen '19-'20: 


Op maandag 23 september orgaiseert Keep Goals een kleine en fijne keepersclinic op SMHC Sneek. De clinic bestaat uit 1,5 uur knallen! Via deze clinic proberen wij keepers uit de regio Heerenveen/Leeuwarden/Assen/Drachten/Groningen de mogelijkheid te geven om kennis te maken met Keep Goals. Met onze wijze van trainen, begeleiden, opleiden en verbeteren. 


- Maandag 23 september 

- Sessie 1: 17:00-18:30 / Sessie 2: 19:00-20:30 *(Tijden onder voorbehoud)

- 10 t/m 18 jaar 

- Kennis maken met Keep Goals

- Aantrekkelijke en innovatieve trainingsvormen 

- €25 *(Gratis deelname voor SMHC keepers)


Inschrijven kan door hier te klikken (vul bij: 'Waar wil je je voor inschrijven?' in: Clinic SMHC Sneek)  


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Op zaterdag 19 oktober organiseert Keep Goals de jaarlijkse keepersclinic op DHV in Deventer. Een mega gave clinic waarbij Keep Goals all-inn gaat! Een topper, video-analyses, gekke trainingsattributen en allerlei innovatieve oefeningen. We gaan maarliefst 3 uur lang knallen! 


- Zaterdag 19 oktober 

- 10:00 - 13:00

- 10 t/m 18 jaar 

- Op naar jouw next level! 

- Hoofdklasse topper 

- €45,-- 


Inschrijven kan door hier te klikken (vul bij: 'Waar wil je je voor inschrijven?' in: Clinic DHV)  

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------