Clinics periode 2 '18-'19

Als keeper kun jij je iedere wedstrijd onsterfelijk maken! Soms zit dat in de kleinste details.. Om jouw als keeper te trainen op de kleinste details kun je wekelijks trainen bij Keep Goals op verschillende locaties. Maar mocht dat niet lukken, dan kun je altijd op meerdere momenten in het jaar deelnemen aan één van onze clinics. Hieronder meer informatie over die clinics in periode 2 seizoen '18-'19: 


Op zaterdag 15 juni orgaiseert Keep Goals een spetterende keepersclinic op MHC G.H.B.S. in Groningen. De clinic bestaat uit 3 uur knallen! Via deze clinic proberen wij keepers uit de regio Heerenveen/Leeuwarden/Assen/Drachten/Groningen de mogelijkheid te geven om kennis te maken met Keep Goals. Met onze wijze van trainen, begeleiden, opleiden en verbeteren. 


- Zaterdag 15 juni 15:00-18:00 

- 10 t/m 18 jaar 

- Gratis Keepersshirt 

- Kennis maken met Keep Goals

- Aantrekkelijke en innovatieve trainingsvormen 

- Demo van een topkeeper 

- €45,-- *GHBS keepers betalen €20,-- 


Inschrijven kan door hier te klikken (vul bij: 'Waar wil je je voor inschrijven?' in: Clinic GHBS) 


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Op woensdag 15 mei organiseert Keep Goals een gave keepersclinic op SMHC (Sneek). Dit is een clinic waar keepers alleen keepers van SMHC aan kunnen deelnemen. Op deze clinic zullen we weer verder gaan met de ontwikkeling van de keepers, en zullen we hen beoordelen aan de hand van ons evaluatieformulier. 


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Op zaterdag 22 juni organieert Keep Goals een kleine clinic op MHC Steenwijk. Op deze clinic maken de nieuwe teams voor het seizoen '19-'20 kennis met elkaar, zo zijn er van allerlei activiteiten voor de teams om elkaar beter te leren kennen. Deze clinic is alleen voor keepers van MHC Steenwijk.