Start groepstrainingen

In de week van 25-02 start periode 2 van seizoen '18-'19 weer. Op maar liefst 3 locaties gaan wij weer starten. In periode 1 zijn wij ontzettend gegroeid, van 1 locatie, naar 3 locaties. Van het verzorgen van de keepersopleiding op 3 verenigingen, naar het verzorgen van het keepersopleiding op 5 verenigingen, voor de Hockey Academie en voor het Centre for Sports and Education. 


Op de locaties waar de groepstrainingen plaats vinden kunnen keepers vanuit de omliggende verenigingen deelnemen. Zo kunnen wij alle keepers uit de regio aanspreken en een kans geven om zich te verbeteren. 


Je kunt je altijd inschrijven; op de dinsdag trainen we op DHC in Enschede, op donderdag op DHV en op de vrijdag op HC Zwolle. Dat zijn de plekken waar wij iedere keeper de mogelijkheid geven om te zoeken naar zijn/haar eigen verbeterpunten, binnen een veilige setting en binnen een uitdagende leeromgeving. Met een goed opgebouwd methodisch plan, pedagogisch verantwoorde setting en iedere keer didactische veranderingen om jouw te prikkelen. Zo proberen wij binnen onze opleiding jouw te verbeteren.


Kom ook opzoek naar jouw uitdaging! En schrijf je snel in voor periode 2, of voor een proeftraining op één van onze locaties.